Доступність посилання

ТОП новини

На місці падіння збитого бойовиками Мі-8 знайшли бортовий самописець


Залишки збитого бойовиками вертольота
Залишки збитого бойовиками вертольота

На місці падіння збитого 24 червня бойовиками гелікоптера Мі-8 Збройних сил України слідча група Міністерства оборони знайшла зброю військовослужбовців, озброєння й обладнання вертольота, а також бортовий самописець, записи з якого наразі вивчають.

Як повідомляється на сторінці Міноборони України в Facebook, на місці падіння пошуково-рятувальна група знайшла тіла загиблих військовослужбовців і членів екіпажу. Їх транспортуватимуть для поховання.

За попередніми даними, 24 червня о 17:07 було зроблено доповідь керівництву антитерористичної операції про зліт вертольота, а о 17:10 вже надійшла доповідь про його падіння. Згідно зі свідченнями очевидців, група бойовиків чекала на зліт вертольота. Вони пересувалася на двох легкових автомобілях і мікроавтобусі. Після того, як вертоліт Мі-8 було збито, бандити втекли в напрямку населеного пункту Билбасівка біля Слов’янська», – йдеться у повідомленні.

24 червня пострілом із ПЗРК члени незаконних збройних формувань збили український вертоліт Мі-8 під час зльоту в районі гори Карачун під Слов’янськом. На борту було дев’ять людей, з них троє членів екіпажу, всі загинули.

XS
SM
MD
LG