Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко закликає запровадити воєнний стан на Донбасі


Тимошенко: на Донбасі треба запровадити воєнний стан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє про необхідність перейти до більш рішучих дій після закінчення терміну, відведеного на складання зброї, і запровадити воєнний стан на Донбасі.

«Сьогодні спливає той термін, який був виділений на проведення цих мирних ініціатив, і сьогодні цілком зрозуміло, що РФ ці мирні ініціативи не підтримала, не долучилася до них, не скористалася цим шансом. Ще до 22:00 є час, і ми будемо сподіватися, що Росія покине територію України, дасть нам мир, дасть нам спокій. Але в той же час, якщо цього не відбудеться, нам треба діяти рішуче», – заявила Тимошенко після відвідування в госпіталі поранених в АТО військовослужбовців.

«Я переконана, що після завершення мирної односторонньої ініціативи України треба вводити на частині територій Донецької і Луганської областей воєнний стан», – додала вона.

Тимошенко також запевнила, що у разі внесення президентом такої пропозиції до парламенту, партія «Батьківщина» і її фракція одностайно підтримають цю ініціативу.

Сьогодні о 22:00 спливає термін перемирʼя, оголошеного на сході президентом України Петром Порошенком. Глава держави обіцяє після повернення у Київ сьогодні ввечері обговорити з силовиками можливе продовження режиму перемирʼя, запровадженого на Донбасі.

XS
SM
MD
LG