Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики здійснили низку нападів на позиції сил АТО – Тимчук


За останні години бойовики здійснили низку нападів на позиції сил АТО, повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, з автоматичних гранатометів АГС-17 і гранатометів РПГ був обстріляний блокпост №3 під Слов’янськом. Втрат серед силовиків немає.

Крім того, з 16:45 впродовж півтора години терористи обстрілювали блокпост сил АТО на перетині доріг на Слов’янськ і Красний Лиман. Обстріл вівся з мінометів. Двоє військовослужбовців поранені.

Також десантники вступили у перестрілку з бойовиками поблизу залишеного раніше блокпосту №1. Блокпост повернувся під контроль сил АТО, пише Тимчук.

Крім того, за його даними, наразі бойовики обстрілюють опорний пункт сил АТО біля Таранів на Донеччині.

Сьогодні о 22:00 спливає термін перемирʼя, оголошеного на сході президентом України Петром Порошенком. Глава держави обіцяє після повернення у Київ сьогодні ввечері обговорити з силовиками можливе продовження режиму перемирʼя, запровадженого на Донбасі.

Бойовики не дотримувалися умов перемир’я, продовжували обстріли позицій українських силовиків. За даними очільника МВС Арсена Авакова, за тиждень, поки тривало перемир’я, внаслідок дій бойовиків загинули «понад 20 силовиків, велика кількість поранених».

XS
SM
MD
LG