Доступність посилання

ТОП новини

Коваль: українські військові повністю дотримуються режиму припинення вогню


Михайло Коваль, в.о.міністра оборони України
Михайло Коваль, в.о.міністра оборони України

Українські військовослужбовці в зоні антитерористичної операції чітко виконують рішення президента про продовження режиму припинення вогню. Про це повідомив виконувач обов’язків міністра оборони Михайло Коваль.

«Українські військовослужбовці чітко виконують свої завдання. Ця ніч, напередодні важливого свята День Конституції – ред.), минула більш-менш спокійно», – сказав Коваль.

Водночас, за словами очільника міноборони, було кілька обстрілів, але серед українських військовослужбовців немає жертв.

«Були провокаційні моменти, але ми контролюємо процес. Ми виконуємо від «А» до «Я» рішення верховного головнокомандувача – президента України», – сказав Коваль.

За даними Міноборони, протягом минулої доби незаконні збройні формування скоїли сім обстрілів блокпостів та позицій підрозділів Збройних сил України в районі населених пунктів Слов’янськ, Червонопартизанськ, Дмитрівка, Краматорськ

Президент Петро Порошенко на підставі рішення РНБО продовжив режим припинення вогню на сході України до 22:00 30 червня.

XS
SM
MD
LG