Доступність посилання

ТОП новини

МВС: машиніст запобіг катастрофі пасажирського поїзда Адлер – Київ


У Чугуївському районі Харківської області 29 червня близько 2:40 машиніст пасажирського потягу Адлер – Київ виявив пошкодження залізничної колії. Про це повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ України.

За даними правоохоронців, о 2:11 29 червня на 37-й ділянці Південної залізниці на перегоні Основа – Куп’янськ стався підрив рейкового полотна в двох місцях (не більше одного метра на кожному шляху), в результаті якого були пошкоджені парний і непарний шлях залізничного мосту, поблизу залізничної платформи Зелений Колодязь.

На місці пригоди працювали керівництво Управління МВС України на Південній залізниці та ГУМВС України в Харківській області, слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру. Рух потягів повністю відновлений о 8:55.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 258 КК України (терористичний акт), тривають слідчі дії, інформують у МВС.

Протягом останніх тижнів невстановлені особи підривають на сході України залізничні колії. Найчастіше вибухи стаються на Донеччині та Луганщині, але зафіксовані також випадки пошкодження залізничного полотна в Запорізькій і тепер у Харківській областях.

XS
SM
MD
LG