Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі протестували проти корупції і зростання цін


Мітинг на площі Нахімова у Севастополі
Мітинг на площі Нахімова у Севастополі

Близько сотні мешканців Севастополя протестуючи проти корупції в місті. Про це повідомляє «Крим.Реалії».

У мітингу взяли участь прихильники російської політичної партії «Народ проти корупції», представники козачої громади «Соболь», підприємці, представники Севастопольського інституту банківської справи (СІБС), студенти, пенсіонери, а також колишній президент Криму Юрій Мєшков.

Під час виступу голова козачої громади «Соболь» Володимир Тюнін заявив, що за чотири місяці російської влади в Севастополі «проти корупції не було зроблено нічого».

За словами Тюніна, у Севастополі зростають тарифи і ціни, загострилися проблеми з роботою, а обіцяного переформатування влади так і не відбулося.

Натомість колишній президент Криму Юрій Мєшков розкритикував політиків, які були при владі в українські часи, і входять у владу у нинішньому Криму.

«Перевертні миттю стрибнули у поїзд, який відвіз їх до Москви. Збіговисько мерзотників знову зібралося у владу», – сказав Мєшков.

Самопроголошена влада Криму у березні проголосила «незалежність» півострова за підсумками «референдуму», на якому більшість жителів півострова нібито підтримала його вихід зі складу України. Того ж місяця Крим «увійшов» до складу Російської Федерації.
Керівництво України і Захід ці процеси не визнає, а півострів на законодавчому рівні визнано тимчасово окупованою територією.

XS
SM
MD
LG