Доступність посилання

ТОП новини

Наступна зустріч контактної групи може відбутися в Мінську – Геращенко


Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Уповноважений президента зі врегулювання ситуації на сході України Ірина Геращенко заявляє, що третя зустріч контактної групи Україна-ОБСЄ-Росія зі врегулювання ситуації на сході України може відбутися в Мінську.

«Вам відомо, що ухвалене рішення про відновлення роботи так званої контактної групи тристоронньої. Не виключено, що чергове засідання цієї контактної групи буде проведене не на сході України, можливо, це буде Мінськ», – сказала вона.

За словами Геращенко, необхідно створити всі умови для роботи цієї групи, в якій Україну представлятиме колишній президент України Леонід Кучма.

На уточнююче запитання журналістів, чи планує президент України запроваджувати воєнний стан на сході України, Геращенко чітко не відповіла, а лише зауважила, що «відновлене АТО, і це рішення підтримується і військовими, і цивільним населенням».

За її словами, основне завдання – необхідно зробити все для того, щоб якнайменше постраждали мирні жителі на сході України.

Минулої ночі президент Петро Порошенко за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі.

Порошенко: Ми будемо наступати і будемо звільняти нашу землю
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:32 0:00

XS
SM
MD
LG