Доступність посилання

ТОП новини

Упродовж доби бойовики 19 разів обстріляли сили АТО, троє військових загинули – РНБО


упродовж доби бойовики 19 разів обстрілювали позиції українських військових на сході України, внаслідок чого троє військовослужбовців загинули, а втрати з боку бойовиків обчислюються сотнями, заявляють у Раді національної безпеки і оборони.

Як повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, десятеро військових поранені.

За його словами, окремі групи бойовиків роблять спроби прорватися з оточення. Зокрема, атаки здійснювалися на позиції сил антитерористичної операції на горі Карачун і ще на кілька блокпостів у районі Слов’янська Донецької області. «Усі атаки були успішно відбиті», – повідомив Лисенко.

Також речник інформаційного центру РНБО розповів, що вночі 2 липня українські військові відбили напад на військову частину, розміщену поблизу селища Мілове Луганської області. По цій частині вогонь вівся щонайменше з двох мінометів.

Лисенко також розповів, що за добу українські військові звільнили три населені пункти Закотне, Старий Караван і Брусівка і пункт пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією.

У ніч на вівторок, 1 липня президент Петро Порошенко оголосив про завершення перемир’я на сході України, що тривало 10 днів.

XS
SM
MD
LG