Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок: в уряді планують змінити 7 міністрів


Олег Тягнибок
Олег Тягнибок

У складі уряду планують змінити сімох міністра, заявив лідер парламентської фракції «Свобода» Олег Тягнибок. При цьому він не назвав ані посад, ані прізвищ можливих кандидатів.

Лідер фракції зазначив, що прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на зборах коаліції повідомив народним депутатам, що після тримісячної роботи уряду є необхідність провести ротацію в його складі.

«Він про це повідомив членам коаліції, і зараз публічно озвучив, що перемовини про формування власне тих кандидатур, які прем’єр вважає, що треба провести ротацію, вже офіційно розпочнуться», – сказав він.

Сьогодні під час виступу у парламенті Арсеній Яценюк запропонував Верховній Раді розпочати консультації з переформатування складу Кабінету міністрів України.

Раніше він наголосив, що не виключає повного переформатування Верховної Ради, парламентської коаліції й уряду у разі, якщо гілки влади не зможуть налагодити спільну роботу. При цьому Яценюк наголосив, що за останні 4 місяці уряд і парламент, по суті, ухвалили лише один важливий закон, що дозволив країні одержати перший транш великого кредиту від Міжнародного валютного фонду.

XS
SM
MD
LG