Доступність посилання

ТОП новини

Голова Донецька перебуває в Києві у відрядженні – сайт міської влади


Міський голова Донецька Олександр Лук’янченко
Міський голова Донецька Олександр Лук’янченко

Міський голова Донецька Олександр Лук’янченко перебуває в одноденному відрядженні в Києві. Про це повідомляє офіційний сайт міського голови і міської ради Донецька.

«Головна мета візиту – робоча зустріч у Міністерстві фінансів України для вирішення питань фінансування розрахунків через казначейство», – інформує міська влада Донецька.

Ситуацію в столиці Донбасу вона характеризує як «стабільно напружену».

«У ніч із 6 на 7 липня, за повідомленнями жителів, лунали постріли в Калінінському та Кіровському районах міста. Станом на 9:30 у Донецьку тихо. Працюють комунальні служби. На міські автомагістралі в повному складі вийшов громадський транспортю Проблем із продовольчим забезпеченням у місті немає», – повідомляє сайт міського голови і міської ради Донецька.

Українські військові, що беруть участь в антитерористичній операції, протягом останніх днів звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку, Артемівськ, Дружківку та кілька інших населених пунктів на сході країни.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ, Горлівку і кілька менших міст. Українські силовики продовжують антитерористичну операцію.

XS
SM
MD
LG