Доступність посилання

ТОП новини

Держказначейство відновило платежі у Краматорську – Слюз


Повоєнний Слов’янськ, 7 липня 2014 року
Повоєнний Слов’янськ, 7 липня 2014 року

Державна казначейська служба почала проводити платежі у Краматорську Донецької області, у Слов’янську платежі будуть відновлені у разі відновлення електропостачання та каналів зв’язку завтра. Про це повідомила голова Держказначейства Тетяна Слюз.

«Щодо Слов’янська, то, станом на вчора і сьогодні, казначейська служба Слов’янська не змогла розпочату роботи з двох причин. Перша – досі не відновлено електрику і відсутній зв’язок, а ви знаєте, що казначейство не може працювати без цього», – говорить Тетяна Слюз.

За її словами, відновлення енергопостачання для казначейства у Слов’янську буде можливо у разі задіяння дизель-генераторів. «Ми будемо сподіватися, що по Слов’янську електрика буде відновлено через дизель-генератори і будуть відновлені канали зв’язку. Якщо ми встигнемо все зробити, то платежі будуть проведені вже завтра. Якщо ні – тоді платежі по Слов’янську за умови відновлення електрики і зв’язку ми зможемо проводити з середи, 9 липня», – зазначила голова Держказначейства.

Як повідомили у головному управління Пенсійного фонду України у Донецькій області, у Слов’янську й Краматорську почали платити пенсії за липень. Фінансування відбуватиметься за колишнім графіком.

Крім того, як повідомляється на сайті Донецької облдержадміністрації, рятувальники розпочали відновлення систем життєзабезпечення Слов’янська і Краматорська.

Українські військові, що беруть участь в антитерористичній операції, упродовж останніх днів, звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку, Артемівськ, Дружківку й кілька інших населених пунктів на сході країни.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ, Горлівку і кілька менших міст. Українські силовики продовжують АТО.

XS
SM
MD
LG