Доступність посилання

ТОП новини

Пансіонат у Пущі-Водиці захопили рейдери і розмістили там переселенців з Донбасу – адвокат


Пансіонат «Джерело» у Пущі-Водиці захопили рейдери, повідомив Радіо Свобода адвокат В’ячеслав Гомонай, який називається представником власника санаторію ТОВ «Гєлліос лтд».

За його словами, якийсь чоловік попросився до вбиральні, а через годину привів із собою з десяток озброєних людей, які стали вимагати у директора ключі від будівель, а тоді – установчі документи на підприємство та печатку. Це трапилося 16 червня, каже Гомонай.

«За словами директора, у нього почали вимагати зв’язатися з власниками «Гєлліос лтд» з вимогою привезти їм 700 тисяч гривень, і таким чином вони підуть із даного пансіонату. А безпосередньо у директора почали вимагати 100 тисяч гривень, мовляв, якщо він ці кошти їм не віддасть, то у нього виникнуть великі проблеми», – сказав він.

Адвокат заявляє, що «Гєлліос» подавав заяву з приводу захоплення будівлі у міліцію та прокуратуру. У прес-службі київської міліції факт наявності у них такого звернення заперечують. Костянтин Мельник, комендант табору переселенців, який розташований тепер у санаторії, говорить, що перебуває у санаторії разом зі своїми підопічними на законних підставах, але надати відповідні документи відмовляється.

XS
SM
MD
LG