Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони: літаки сил АТО знищили понад 14 одиниць техніки бойовиків


Український військовий літак у зоні АТО
Український військовий літак у зоні АТО

Літаки Повітряних сил Збройних сил України завдали точкових авіаударів по визначеним об’єктам бойовиків і знищили 14 одиниць їхньої техніки різних типів. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.

«Військові льотчики вже вкотре підтвердили свою майстерність та високий професіоналізм. Всі без винятку авіаудари попали точно в ціль. Внаслідок злагоджених дій авіації було знищено понад 14 одиниць ворожої техніки різних типів», – йдеться в повідомленні.

Міноборони також інформує, що у суботу протягом дня терористи здійснили мінометний обстріл та обстріл зі стрілецької зброї блокпостів сил АТО, що поблизу населених пунктів Макарово, Олександрівськ, Маринівка на Луганщині. Також бойовиками було обстріляно з мінометів аеропорт Донецька, де несуть службу сили АТО.

Напередодні під час активної фази антитерористичної операції на сході України загинуло 5 військовослужбовців Збройних сил і 27 були поранені.

В суботу, за даними координатора руху «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, загинуло двоє українських військових і троє отримали поранення.

XS
SM
MD
LG