Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальники нарахували в Україні 40 тисяч вимушених переселенців


Загальна кількість громадян України, переселених із району проведення антитерористичної операції на сході країни до інших регіонів, становить 40 тисяч 150 осіб. Серед них майже 15 тисяч дітей, майже п’ять тисяч інвалідів та осіб похилого віку, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Реальна кількість таких осіб може бути більшою у зв’язку з тим, що значна частина громадян здійснила переміщення самостійно (до родичів, знайомих тощо) без проходження реєстрації», – ідеться в повідомленні.

Для зустрічі внутрішньо переміщених осіб на кордоні районів проведення антитерористичної операції рятувальники розгорнули три транзитні пункти в розрахунку до 400 осіб кожний: у Красноармійську та Волновасі Донецької області й у Сватовому Луганської області.

Регіональні штаби разом із місцевими органами виконавчої влади уточнюють перелік об'єктів державної, комунальної та приватної власності, в яких можливе додаткове розміщення громадян, інформує прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

XS
SM
MD
LG