Доступність посилання

ТОП новини

Аваков радить «заткнутися» і «бити ворога»


«Війна проти України – це не війна за територію і межі, не війна за права російськомовних чи федералізацію, це війна за хаос, за руйнування нашого життя». Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник МВС Арсен Аваков.

За його словами, саме цього хоче путінська Росиия. «Терор, руйнування, горе і кров українців – ось справжня мета архітекторів цієї війни», – наголошує Аваков.

«Зруйнована і ослаблення Україна – це можливість для Путіна продовжити свій диктаторській термін у Росії, реалізувати імперські параноїдальні плани. Тому горить полум’я війни на Донеччині. Тому через кордон йдуть російські танки, БТРи та путінські найманці. Що робити нам? Поменше голосити що «все пропало», що нас не забезпечили, що немає тепловізорів, прицілів і затишного гамака... заткнутися! Зціпити зуби! Бити ворога! І робити все для перемоги над ворогом», – пише Аваков.

Як повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій, загальна кількість громадян України, переселених із району проведення антитерористичної операції на сході країни до інших регіонів, становить 40 тисяч 150 осіб. Серед них майже 15 тисяч дітей, майже п’ять тисяч інвалідів та осіб похилого віку.

За інформацією прес-центру АТО, оприлюдненою 10 липня, за період бойових дій на Донбасі загинуло 173 військовослужбовців, ще 446 учасників АТО було поранено. Тим часом у МОЗ не називають точної цифри цивільних осіб, які загинули у зоні бойових дій.

XS
SM
MD
LG