Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: Майдан у нинішньому вигляді – проект ФСБ


Керівник МВС Арсен Аваков
Керівник МВС Арсен Аваков

Нинішні події на Майдані – це дискредитація його сенсу і продаж України вроздріб. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник МВС Арсен Аваков.

«Скупчення незрозумілих, несимпатичних, несвітлих людей на головній площі країни є проектом ФСБ Росії та маргінальних партій, які пішли в минуле. У міліції є повне досьє на всіх тих, хто займається протиправною діяльністю, прикриваючись Майданом. І міліція буде діяти. У цих «патріотів» є трохи часу, щоб піти звідти. Взяти зброю і піти на фронт, дійсно боротися за Україну, а не паразитувати в центрі столиці. Так, у нас є план, як з цією ганьбою покінчити. Гуманно і красиво», – зазначив Аваков.

Генеральний прокурор Віталій Ярема доручив керівництву МВС і СБУ вжити заходів зі звільнення центральної частини Києва, а також 19 приміщень, які перебувають у власності держави, від осіб, що «ототожнюють себе з учасниками Революції гідності та майданівцями». При цьому Ярема наголосив, що йдеться не про Майдан, а про «його дешеву і небезпечну підробку».

XS
SM
MD
LG