Доступність посилання

ТОП новини

Від бойовиків звільнено 4 населених пункти на Луганщині – Міноборони


Українські силовики звільнили від бойовиків населені пункти Металіст, Олександрівськ, Біле, Розкішне у Луганській області та розблокували аеродром «Луганськ». Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

«Станом на 7:00 14 липня обстановка у районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою», – йдеться у повідомленні.

Найбільш гостра ситуація – у Донецьку, Луганську, Лисичанську, Сєверодонецьку, Антрациті. У цих містах бойовики готують захоплені державні адміністративні будівлі для використання як опорні пункти, заблоковано центральні державні телевізійні та радіоканали, натомість транслюються російські телеканали, які не дають об’єктивної оцінки діям військовослужбовців АТО.

«У зв’язку з успішними наступальними діями сил АТО в районі Донецька частина бойовиків намагається залишити місто, при цьому вони перевдягаються у цивільний одяг та відбирають автомобілі громадян», – йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що проросійські бойовики обстріляли з ракетних систем залпового вогню «Град» житлові квартали щонайменше у трьох населених пунктах Донеччини.

XS
SM
MD
LG