Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли аеропорт Донецька – Тимчук


Проросійський сепаратист у Донецьку
Проросійський сепаратист у Донецьку

Сепаратисти обстріляли аеропорт у Донецьку, повідомляє координатор руху «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«Терористами здійснений мінометний обстріл аеропорту в Донецьку, контрольованого силами АТО. Втрати уточнюють. Здійснено обстріл колони сил АТО поблизу населеного пункту Весела Гора (Донецька область). Один військовослужбовець поранений. Був відкритий у відповідь вогонь, про втрати терористів немає даних. Бойовики здійснили обстріл блок-поста поблизу Олександрівка (Донецька область). Обстріл здійснений із стрілецької зброї. Один військовослужбовець поранений», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні на Луганщині бойовики підбили український літак АН-26, який виконував завдання у рамках повітряно-транспортного забезпечення активної фази АТО. За повідомленням прес-центру антитерористичної операції, зв’язок з ним зник о 12.30.

Потім, як повідомив міністр оборони України Валерій Гелетей, члени екіпажу літака вийшли на зв’язок із Генштабом.

Двоє членів екіпажу збитого у понеділок на Луганщині українського військово-транспортного літака Ан-26 перебувають у полоні. Доля решти екіпажу збитого літака Ан-26 залишається невідомою. Сили антитерористичної операції проводять пошуково-рятувальну операцію.

XS
SM
MD
LG