Доступність посилання

ТОП новини

Четверо людей загинули унаслідок обвалу будинку після авіаудару – Донецька ОДА


Донецьк, 1 липня
Донецьк, 1 липня

Унаслідок обвал житлового будинку в місті Сніжне на вулиці Леніна,14 станом на 10.00 загинули четверо людей, ще четверо дістали поранень різного ступеня важкості, повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації. За даними головного управління ДСНС України в Донецькій області, повідомлення про обвалення надійшло до рятувальної служби о 6.35 вівторка.

Після прибуття спеціалістів на місце події встановлено, що зруйновано 12 квартир.

«Зараз рятувальники розбирають обвалені конструкції житлового будинку. Для робіт залучено три одиниці техніки, 14 чоловік особового складу. На допомогу надсилаються ще дві одиниці техніки, 16 чоловік особового складу», – йдеться в повідомленні.

Про причини обвалення житлового будинку в облдержадміністрації нараз не повідомляють.

Про жертви серед мирного населення внаслідок авіаудару по Сніжному також повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Водночас, за його даними, українська авіація відучора вильотів не скоювала, а у членів НЗФ авіатехніки, здатної виконувати бойові завдання, немає. «Таким чином, авіаудар по місту Сніжне могла завдати лише російська авіація», – вважає Тимчук.

XS
SM
MD
LG