Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти обстріляли український Су-25, але його успішно посадили – прес-служба АТО


Сепаратисти з переносного зенітного ракетного комплексу обстріляли пару українських літаків Су-25, які виконували бойове завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АТО на їхній сторінці у Facebook. Але, як зазначається у повідомленні, український льотчик успішно посадив літак.

«Інформація, що поширюється бойовиками щодо втрати Збройних сил України двох штурмовиків Су-25 не відповідає дійсності. Льотчик вивів літак у визначений район та успішно здійснив вимушену посадку. Командир корабля не постраждав. Літак має незначні ушкодження та підлягає відновленню», – мовиться у повідомленні.

Сьогодні у зоні АТО були відновлені польоти літаків Збройних сил України, припинені після того, як у Луганській області було збито український Ан-26.

14 липня на Луганщині бойовики збили український військово-транспортний літак Ан-26. Прес-служба АТО повідомила, що четверо з восьми членів екіпажу збитого Ан-26 врятовано, ще двоє перебувають у полоні бойовиків. Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що СБУ має неспростовні докази того, що літак Ан-26 був уражений російськими збройними силами.

XS
SM
MD
LG