Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики заважають українським рятувальникам прибути на місце авіакатастрофи – Тарута


Уламки «Боїнга-777», що впав на Донеччині, 17 липня 2014
Уламки «Боїнга-777», що впав на Донеччині, 17 липня 2014

Бойовики угрупування «ДНР», яке Україна визнала терористичною організацією, перешкоджають українським рятувальникам і правоохоронцям прибути на місце катастрофи «Боїнга-777» на Донеччині. Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.

«Представники «ДНР» заважають прибуттю до місця трагедії представників рятувальних служб та правоохоронних органів. Це серйозно може вплинути на хід слідства та з'ясування справжніх причин трагедії та її масштабів», – цитує слова Тарути сайт Донецької ОДА.

Для розслідування причин катастрофи «Боїнга-777» український уряд створив відповідну комісію.

У РБНО не виключають, що лайнер могли збити з Росії.

Бойовики угруповання «ДНР», яке Україна визнала терористичною організацією, на своїх акаунтах у соцмережах писали сьогодні про те, що збили ще один український літак. Після цього низка російських ЗМІ повідомила, що сепаратисти збили ще один український військовий літак.

Згодом, після того, як стало відомо, що це був збитий пасажирський лайнер, сепаратисти почали відкидати свою причетність до цього.

Так званий «прем’єр» угрупування «ДНР» Олександр Бородай заявив, що у сепаратистів немає засобів ППО, які можуть збити пасажирський літак. Сепаратист вважає, що це «провокація української сторони».

СБУ перехопила розмову переговорів бойовиків групи підполковника Ігоря Безлера (Бєса), які доповідають своєму кураторові, полковнику ГРУ Генерального штабу Збройних сил Росії Василеві Германіну про щойно збитий бойовиками цивільний літак. Про це йдеться у повідомленні на сайті Служби безпеки України.

XS
SM
MD
LG