Доступність посилання

ТОП новини

Армійська авіація Росії продовжує ведення повітряної розвідки біля кордону – ДПСУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Армійська авіація Росія продовжує ведення повітряної розвідки та патрулювання вздовж українсько-російського кордону. Як повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України, об 11.40 прикордонниками зафіксовано політ 8 вертольотів Росії вздовж лінії кордону навпроти ділянки відповідальності відділу прикордонної служби «Амвросіївка» Донецького загону.

О 03.55 18 липня зафіксовано політ безпілотного літального апарату вздовж берегової смуги в напрямку «Новоазовськ», йдеться в повідомленні.

Армійська авіація призначена для авіаційної підтримки Сухопутних військ шляхом ураження наземних, головним чином малорозмірних, броньованих рухомих об'єктів супротивника, а також для вирішення завдань всебічного забезпечення загальновійськового бою та підвищення мобільності військ.

17 липня о 16.20 в небі над Донецькою областю був збитий малайзійський лайнер, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на борту літака перебувало 298 чоловік, зокрема 15 членів екіпажа. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, з яких випливає, що саме вони збили літак.

XS
SM
MD
LG