Доступність посилання

ТОП новини

Викрадені тіла загиблих із «Боїнга» бойовики повернули, вони вже у спецпоїзді – ОДА


Тіла і фрагменти тіл загиблих із малайзійського літака Boeing-777 перебувають у спеціальному поїзді в Торезі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив радник голови Донецької обласної державної адміністрації Костянтин Батозький.

«Для транспортування жертв було відправлено спеціальний поїзд, що складається з вагонів-рефрижераторів. Він перебуває на станції Торез. Вночі бойовики «ДНР» доставили назад в Торез всі тіла, які вони викрали напередодні в Донецьку. У чому був сенс цього маневру – незрозуміло», – написав радник керівника ОДА.

Костянтин Батозський уточнив, що зараз в цьому поїзді перебувають 219 тіл і 8 фрагментів загиблих, і поїзд повинен виїхати у напрямку Харкова.

Літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. СБУ розпочала кримінальне провадження за статтею «теракт». Крім того, СБУ опублікувала перехоплені записи розмов, із яких випливає, що літак збили саме бойовики. СБУ також заявляє, що має й докази, що доставленими для цього з Росії зенітно-ракетними комплексами «Бук» керували російські військові фахівці.

СБУ: бойовики приховують «чорні скриньки» зі збитого «Боїнга» (аудіозаписи)

СБУ перехопила розмову бойовиків групи Безлера про збитий пасажирський літак

Здобуті СБУ переговори бойовиків щодо зенітно-ракетного комплексу «Бук-М»

XS
SM
MD
LG