Доступність посилання

ТОП новини

Будувати захисні укріплення в Маріуполі «Азову» допомагає місцеве населення


Місцеве населення Маріуполя допомагає в будівництві захисних укріплень
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:59 0:00

Будувати захисні споруди з окопами навколо бази батальйону «Азов» у Маріуполі допомагають місцеві мешканці. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, при цьому добровольців забезпечують не лише людським ресурсом, а й власною технікою.

Тракторист Олександр – корінний мешканець Маріуполя, розказав Радіо Свобода, що українську армію тут почали підтримувати активно.

«До звільнення міста багато хто боявся. Зараз підтримка зросла. Щодо мене, то я допомагаю не лише «Азову». Значно раніше я надавав власний трактор для будівництва блокпостів. Звичайно боявся, але ж прекрасно розумію, якщо не будемо годувати власну армію, то будемо чужу. А я цього не хочу», – зазначив активіст.

А от в «Азові» говорять – попри місцеве населення, яке підтримує українців, частина людей, що підтримують сепаратистів ще залишилася.

«І знаєте, щонайгірше? Ми спілкувалися з місцевими журналістами, які підтримували терористів. Вони розуміють, що ми нікого не розстріляємо, а тому навіть не шкодують про свої дії. Натомість тішить, що активна підтримка батальйону в Маріуполі щодня зростає», – розповів чотовий батальйону «Азов» Андрій Сивий.

У батальйоні «Азов» заявляють, що щодня затримують по кілька людей, які співпрацювали з бойовиками і перебувають з ними в контакті.

XS
SM
MD
LG