Доступність посилання

ТОП новини

Новий керівник Волині закликав не перекладати місцеві проблеми на Кабмін


Зробити діяльність влади максимально прозорою, консолідувати громаду без огляду на партійну належність, а також сприяти максимальному вирішенню територіальних проблем власними силами – таку мету ставить перед собою новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Про це він оголосив під час представлення у Волинській облраді, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За словами очільника області, в обласній і районних адміністраціях будуть здійснені структурні зміни, висновки будуть зроблені щодо тих, хто працює «лише на папері». Володимир Гунчик виступає категорично проти призначень за квотами політичних партій. Він наголосив, що відтепер усі важливі призначення обговорюватиме із громадою і дослухатиметься до думки волинського Майдану.

Водночас Володимир Гунчик наголосив, що в ситуації зовнішньої агресії волиняни повинні робити все, щоб максимум регіональних проблем вирішувати на місці.

Володимир Гунчик – уродженець Волині. 30 років пропрацював на Луцькому автомобільному заводі, який довгий час належав Петру Порошенкові. Цього року очолював Волинський обласний виборчий штаб Петра Порошенка.

Попередник нинішнього голови Григорій Пустовіт – родом з Рівненщини, до свого призначення очолював обласну організацію «Батьківщини». Після звільнення він збирається очолити виборчий штаб цієї політ сили на виборах до Верховної Ради.

XS
SM
MD
LG