Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку ніч пройшла неспокійно, кілька будинків пошкоджено снарядами і горіли – міськрада


Блокпост під Донецьком, 2
Блокпост під Донецьком, 2

У Донецьку минула ніч пройшла вкрай неспокійно, кілька будинків були пошкоджено снарядами і горіли. Про це УНІН повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

«Ніч з 25 на 26 липня пройшла вкрай неспокійно, жителі всіх районів Донецька повідомляють про вибухи, залпи з важкої зброї, які лунали з боку Кіровського району, об`їзної дороги і району аеропорту», - говориться в повідомленні. І наголошується, що в результаті нічних бойових дій три будинки в Куйбишевському районі, були пошкоджені снарядами і виникло займання, нарядами МНС вогонь було ліквідовано, постраждалих немає. Крім того, осколкове поранення одержала дівчина, які працювала на заправці в Київському районі.

Станом на 9.30 в місті обстановка залишається напруженою, міською владою на всіх рівнях проведено переговори і досягнута угода про надання 26 липня з 7 до 15.00 «зеленого коридору» аварійним бригадам для відновлення електропостачання в Куйбишевському і частині Київського районів. Вранці фахівці готові були виїхати на місця аварій, але обстановка все ще залишається небезпечною.Через бойові дії ускладнюється проведення відновлювальних робіт на мережах електропостачання, відзначили в міськраді.

XS
SM
MD
LG