Доступність посилання

ТОП новини

Захоплено штаб бойовиків, які збирали інформацію про польоти над Україною


Речі знайдені у бойовиків
Речі знайдені у бойовиків

Українські силовики захопили штаб бойовиків, які збирали інформацію про польоти військової і цивільної авіації на території України. Про це йдеться у повідомленні СБУ.

«Співробітники Служби безпеки України спільно з підрозділом Національної гвардії МВСУ поблизу міста Попасне на Луганщині захопили штаб бойовиків та затримали командира батальйону терористів «ЛНР» Володимира Коваленка. Так званий «батальйон» входив до банди Олексія Мозгового, сформованої з числа місцевого криміналітету і відомої розбійними нападами та мордуваннями місцевого населення. За вказівкою Мозгового бойовики збирали інформацію про польоти військової та цивільної авіації», – мовиться у повідомленні.

За даними СБУ, в затриманих вилучили «аеронавігаційні карти України, довідники засобів управління та радіотехнічного забезпечення польотів усіх аеродромів України. Зібрані ними дані про аеродроми у зоні АТО бойовики передавали своїм ватажкам, якими керують російські спецслужби», – інформує СБУ.

У Попасному захоплено штаб бойовиків
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

«Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що прямував за маршрутом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Захід і влада України заявляють, що літак збили проросійські бойовики за підтримки Росії. Москва свою причетність заперечує і покладає відповідальність на українську сторону.

XS
SM
MD
LG