Доступність посилання

ТОП новини

Експерти попрацювали на місці падіння «Боїнга-777» лише півтори години – уряд


Міжнародні експерти на місці падіння «Боїнга-777», Донеччина, 3 серпня 2014
Міжнародні експерти на місці падіння «Боїнга-777», Донеччина, 3 серпня 2014

Через блокування бойовиками руху колони упродовж кількох годин, міжнародні експерти змогли попрацювати на місці авіакатастрофи «Боїнга-777» лише півтори години. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства.

«Було проведено пошукову операцію на шести квадратах у районі населених пунктів Красний Луч, Петропавлівка, Московське. Знайдені особисті речі та документи загиблих (паспорти і фотоальбоми). На місце виїжджали 18 автомобілів та 124 експерти. Зараз група експертів з розслідування катастрофи «Боїнга-777» повернулась на базу дислокації у Соледарі», – мовиться у повідомленні.

У Мінрегіонбуді зазначають, що сьогодні до Нідерландів відправили нові матеріали з місця авіакатастрофи.

«Сьогодні літаком з міжнародного аеропорту Харків до Королівства Нідерланди було відправлено контейнери з фрагментами тіл та особистим речами загиблих пасажирів, що були знайдені експертами упродовж п’ятниці та суботи, а також матеріал ДНК та особисті речі , які деякий час знаходилися у морзі Донецька», – зазначається у повідомленні.

За інформацією Мінрегіонбуду, на 5 серпня заплановано черговий виїзд автоколони з міжнародними експертами, «що попередньо складатиметься із 116 експертів та 14 транспортних засобів (експерти Голландії – 66 осіб, Австралії – 37 осіб та Малайзії – 13 осіб)».

Сьогодні міжнародна група експертів упродовж кількох годин не могла приступити до роботи на території падіння літака «Боїнг-777», бо їх блокували бойовики.

XS
SM
MD
LG