Доступність посилання

ТОП новини

Упродовж доби бойовики 40 разів обстрілювали сили АТО – Тимчук


Інтенсивність обстрілів бойовиками позицій сил антитерористичної операції – зросла. Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook. За його даними, упродовж останньої доби бойовики 40 разів обстрілювали українських військових.

«За останню добу різко зросла інтенсивність обстрілів терористами позицій сил АТО – було зафіксовано понад 40 обстрілів. Ми не знаємо, які оперативні плани з’явилися у Гіркіна з поплічниками, але вони демонструють бурхливу діяльність. Російська армія їм посилено допомагає, обстрілюючи українських силовиків зі своєї території. Очевидно, у найближчі дві доби плани бойовиків стануть очевидними. У штабі АТО опрацьовані варіанти можливих контратак бойовиків», – зазначає Тимчук.

Головні бої українських силовиків з бойовиками на Сході нині зосереджені в Луганську і Донецьку та в околицях міст відповідно. Керівництво Міноборони раніше висловлювало сподівання завершити активну фазу АТО впродовж місяця, втім щоденні обстріли сепаратистами населених пунктів на Донбасі не вщухають.

XS
SM
MD
LG