Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці отримали травми під час ранкових подій на Майдані – МВС


Під час протистояння у центрі Києва бійці спецпідрозділу «Київ-1» і працівники міліції отримали травми, здебільшого – від потрапляння в них уламків бруківки, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

За повідомленням, у громадян, які чинили опір правоохоронцям, вилучили вогнепальну зброю, гранати, ножі, «коктейлі Молотова».

«Зранку у центрі столиці почали працювати комунальні служби, які мали прибрати територію майдану Незалежності. На знак протесту жителі наметового містечка підпалили намет й автомобільні шини. Для забезпечення охорони громадського порядку на місце події прибули бійці спецбатальйону «Київ-1» і столичні правоохоронці», – повідомили в міліції.

Із Майдану камінням прогнали комунальників
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України, куратор батальйону «Київ-1» Євген Дейдей, жителі Майдану пішли у наступ, у бік правоохоронців почали кидати бруківку, пляшки із запалювальною сумішшю, запалили шини.

Комунальники демонтували частину барикад і наметів, але змушені були відступити через спротив активістів на Майдані, які закидали їх камінням.

Зі свого боку ті, хто зараз живе на Майдані, заявили про необхідність відновити прибране комунальниками і закликали киян їм допомогти.

Майданівці закликають відбудовувати барикади
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

XS
SM
MD
LG