Доступність посилання

ТОП новини

Силовики 44 рази вступали у перестрілку з бойовиками – РНБО


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Протягом доби сили антитерористичної операції 44 рази вступали у перестрілку із бойовиками на сході України, повідомляє РНБО.

Як повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, бойові сутички, зокрема, відбувались в районах населених пунктів Бирюки, Новодарське, Горлівка, Майорськ, Успенка, Кам’янка, Опитне, Новоганнівка, Військове, Степанівка, Вергунський роз’їзд, Красний Яр, Новосвітлівка, Благодатне, Новоторезьке, Розівка, Стукалова Балка, Камишне, Мілове й аеропорт «Луганськ».

Лисенко зауважив, що штурмовий загін десантників вступив у бій з бойовиками поблизу населеного пункту Успенка, внаслідок чого бойовики зазнали втрат в живій силі і техніці. Точної кількості втрат речник не повідомив.

Також Лисенко повідомив, що протягом доби російські безпілотники п’ять разів порушували повітряний простір України. За його словами, розвідувальні безпілотні апарати фіксувалися прикордонниками України в районах акваторії порту «Маріуполь» на напрямку Армянськ – Червоний Чабан Херсонської області, Генічеська і Бердянська.

XS
SM
MD
LG