Доступність посилання

ТОП новини

З Росії продовжується постачання зброї бойовикам – прес-центр АТО


Через кордон з Росією продовжується постачання зброї бойовикам на Донбасі. Також з російської сторони тривають обстріли українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру антитерористичної операції на їхній сторінці у Facebook.

«Через контрольовані бойовиками ділянки кордону зі сторони Російської Федерації не припиняється постачання озброєння і особового складу. Продовжуються обстріли підрозділів сил АТО з території Росії. Основні зусилля бойовиків зосередженні на недопущенні подальшого просування сил АТО в глиб території Донецької і Луганської областей. Терористи добре розуміють, що це неминуче призведе до остаточної ізоляції їх угруповань від постачань. Вони продовжують здійснювати заходи для утримання під своїм контролем міста Донецьк, Горлівка, Ясинувата, Шахтарськ, Єнакієве», – мовиться у повідомленні.

Учора так званий «прем'єр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко заявив про можливість припинення вогню. У «ДНР» заявляють, що «припинення вогню має бути лише взаємним» і звинуваючають українську сторону у тому, що з нею не можна домовитися.

Антитерористична операція на сході України триває з квітня.

Україна і Захід звинувачують Росію у постачанні зброї та бойовиків на схід України. Це стало однією з причин запровадження низки санкцій Заходу проти Москви. Росія свою причетність відкидає.

XS
SM
MD
LG