Доступність посилання

ТОП новини

Снаряд влучив у виправну колонію Донецька, один ув’язнений загинув, більше 15 поранені – міська рада


Через артобстріли у Донецьку снаряд влучив у будівлю виправної колонії, один ув’язнений загинув, більше 15 поранені. Про це йдеться на сайті міського голови Донецька.

«Пізно увечері 10 серпня в результаті артобстрілу снаряд потрапив в житлову зону виправної колонії суворого режиму №124 в Кіровському районі. Загинув один ув'язнений, три людини поранені і ще 15 отримали легкі поранення. Крім того, снарядами були пошкоджені штаб, підстанція і промзона. В колонії спалахнув бунт і 106 осіб покинули місце ув'язнення. Станом на ранок частина з них повернулася до виправної установи. Точні цифри будуть зрозумілі ближче до вечора сьогоднішнього дня», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними міськради, пошкоджено кілька житлових і промислових будівель в Донецьку.

У місті минулої доби було знеструмлено 150 трансформаторних підстанцій, внаслідок чого без електропостачання залишилися споживачі Кіровського, Петровського та Ленінського районів. Пізно ввечері електропостачання відновили.

Ранок 11 серпня в місті розпочався з артобстрілів, які велися, імовірно, з боку аеропорту та Ясинуватої, а також мікрорайону Широкий, зауважили в міськраді.

XS
SM
MD
LG