Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики тричі обстріляли позиції українських силовиків поблизу Савур-Могили – прес-центр АТО


За минулу добу тричі було обстріляно позиції українських піхотинців, які закріпились та утримують висоту Савур-Могила. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Facebook.

«Бойовики продовжують обстрілювати блокпости та позиції сил АТО, в тому числі з території Російської Федерації. Терористи намагаються організувати опір силам АТО. В свою чергу наші бійці мають на меті відрізати угруповання бойовиків від основного транспортного напрямку сполучення з Російською Федерацією, та остаточного оточення міста Луганськ», – йдеться в повідомлення.

«Продовжуються обстріли наших блокпостів та вогневих позицій . Так за минулу ніч під вогонь потрапили вогневі позиції неподалік населених пунктів Успенка, Андріївка. Чотири рази обстріляли наші позиції поблизу населеного пункту Вергунівський Розʼїзд»,– йдеться в повідомленні.

Раніше військовий експерт Дмитро Тимчук повідомив про бої сил АТО з бойовиками в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська,та Іловайська. Крім того, повідомлялось про чергову обстріл сил АТО з боку Росії.

XS
SM
MD
LG