Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО звільнили ще три населених пункти – РНБО


Українські військові сьогодні звільнили від бойовиків Первомайськ, Камишеваху та Калинове Луганської області. Про це повідомляє речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

«На звільненій території також було знешкоджено групу спецназу Збройних сил РФ та близько 30 терористів. У результаті успішно проведеної операції в районі Горлівки українські Збройні сили закріпились на позиціях, відрізавши терористів від основних сил терористичної організації «ДНР», – зазначає Лисенко.

За повідомленням прес-центу АТО, українські військові продовжують звужувати кільце навколо Донецька і Луганська.

«Сили АТО готуються до наступальних дій в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, а також Іловайська. Одночасно авіація і артилерія Збройних сил України нейтралізувала групи терористів, що висувалися для посилення оборони бойовиків в районі Шахтарська, Тореза і Сніжного. Між Горлівкою та Ясинуватою знищено автомобіль з трьома терористами, які перевозили велику кількість зброї та вибухівки», – мовиться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

На початку липня українські військові звільнили від сепаратистів Слов’янськ. Після цього бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває з квітня.

XS
SM
MD
LG