Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Луганщині встановили міномет посеред дитячого майданчика – речник АТО


На сході України тривають бої за утримання позицій, бойовики продовжують чинити опір силам АТО, які мають на меті остаточно оточити Луганськ. Про це повідомив речник АТО Леонід Матюхін.

За його словами, напередодні було звільнено населені пункти Булавінське, Чернухіне та Олександрове. Бої тривали на підступах до Луганська, бойовики відступили з позицій, зауважив речник АТО.

«У районі населеного пункту Міусинськ було виявлено мінометний розрахунок, який розгорнувся прямо на майданчику дитячого садочка. Цинізм полягав у тому, що на момент введення терористами вогню в садочку були діти», – сказав Матюхін.

«Розвідкою відзначається значне збільшення кількості бойовиків у районі Сніжного, Тореза та Шахтарська. Тривають обстріли позицій та блокпостів сил АТО. За минулу ніч артилерія та міномети терористів завдали ударів по наших позиціях поблизу населених пунктів Іллінка, Плотине, Березове», – зазначив речник АТО Леонід Матюхін.

Раніше про пожвавлення дій українських силовиків у районі Луганська повідомляв і військовий експерт Дмитро Тимчук. За його словами, на підступах до міста сили АТО завдали ударів по позиціях бойовиків.

XS
SM
MD
LG