Доступність посилання

ТОП новини

На київському Майдані побили журналістів – МВС


Прибирання барикад на майдані Незалежності у Києві, 9 серпня 2014
Прибирання барикад на майдані Незалежності у Києві, 9 серпня 2014

На київському майдані Незалежності невідомі побили журналістів Spilno.TV, які знімали прибирання будинків. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті МВС.

«На журналістів і стрімерів каналу Spilno.TV напала група невідомих та нанесла їм тілесні ушкодження. В результаті одну особу направлено до лікарні для отримання медичної допомоги. Наразі правоохоронці опитують свідків та очевидців події для встановлення всіх обставин. Окрім цього, до лікарні, в якій перебуває потерпілий, направлено СОГ Шевченківського райуправління столичної міліції. Триває подальша перевірка», – мовиться у повідомленні.

За повідомленням «Телекритики», серед побитих журналістів Spilno.TV є Максим Прасолов та Олексій Ісаєв.

Максим Прасолов повідомляє, що йому та його колегам потрібна була медична допомога. «У мене струс мозку. Зламали ногу Ісаєву, я в міліції даю свідчення. Молодиків у чорних майках «Нарні» зафіксовано на камеру. Після розгрому вони повантажили уламки в машини «Київавтодору»,– цитує слова Прасолова «Телекритика».

Це вже не перший випадок нападу на журналістів у центрі Києва упродовж останнього місяця.

У ніч на 13 липня на Майдані побили арматурою кількох журналістів і поетів.

Під час прибирання залишків Євромайдану на початку серпня один з протестувальників, що залишаються на Майдані, погрожував журналісту інформагентства УНІАН, що кине йому під ноги гранату. Увечері 10 серпня на там атакували знімальну групу «1+1», яка намагалася зафільмувати місцеву бійку.

2 липня в Києві на Майдані Незалежності напали на знімальну групу «5-го каналу».

31 травня майдану Незалежності вигнали журналістів, які знімали суботник – прибирання барикад. На журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова накинулася жінка, яка кричала, що ніхто Майдан не розжене.

XS
SM
MD
LG