Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові продовжують блокування Іловайська – прес-служба АТО


Українські військові продовжують блокування Іловайська Донецької області. Про це йдеться у повідомленні прес-центру антитерористичної операції у Facebook.

«Продовжуеться сумісне виконання бойових завдань десантників у взаємодії з штурмовими загонами піхотинців поблизу населеного пункту Новосвітлівка та Хрящувате. Підрозділи здійснюють ізоляцію району. Зокрема, продовжується блокування Іловайська», – мовиться у повідомленні.

«Після вдалого виконання бойового завдання – а саме знищення великого угрупування терористів та нищівного удару по техніці ворога, було збито наш літак Міг-29 в районі Луганської області. Продовжились обстріли позиції сил АТО. Зокрема з установок БМ 21 «Град» було обстріляно аеродром Луганськ та позиції сил АТО в районі населених пунктів Новоаннівка, Старобешеве, Піски. З застосуванням мінометів та артилерії було обстріляно позиції піхотинців в районі населених пунктів Весела Гора та Красногорівка», – зазначають в АТО.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG