Доступність посилання

ТОП новини

Клімкін прибув у Берлін для зустрічі з представниками Росії та ЄС


Міністр закордонних справ України Павло Клімкін
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прибув у Берлін для зустрічі у тристоронніх переговорів за участю України, ЄС та Росії на рівні міністрів закордонних справ. Про це він написав у своїй сторінці у Twitter.

«Прилетіли. Берлін зараз- столиця Європи. Небо похмуре. Напружено якось. Та коли ми разом, навіть дистанційно, перемога буде. Слава Україні!», – написав Клімкін.

«Меню у Берліні: картопля Париж-Москва. Така от близькість: від бойових кораблів і парків розваг до печеної картоплі», – зазначив Клімкін.

За словами Павла Клімкіна, під час тристоронніх переговорів за участю України, ЄС та Росії на рівні міністрів закордонних справ обговорюватиметься питання щодо зупишення потоку зброї та найманців з Росії.

У четвер увечері президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу та Росії Володимир Путін домовилися про тристоронні консультації між Києвом, Москвою та Брюсселем.

На початку місяця Євросоюз, а також США і низка інших країн оголосили про нові санкції проти осіб, компаній, банків і деяких секторів російської економіки через дії Росії на дестабілізацію становища в Україні, зокрема, втручання на сході України та анексію Криму.

XS
SM
MD
LG