Доступність посилання

ТОП новини

Маккейн: Путін – полковник КДБ, налаштований відродити Російську імперію


Президент Росії Володимир Путін
Президент Росії Володимир Путін

Провалом американського керівництва, за який доведеться дорого заплатити, назвав сенатор-республіканець Джон Маккейн те, що Сполучені Штати дозволили російському президенту Володимиру Путіну захопити Крим, не відповівши на це.

Введені санкції були дуже слабкими. Якщо подивитися на це очима Путіна, у нього все добре, він продовжує накопичувати війська на кордоні з Україною
Джон Маккейн

«Введені санкції були дуже слабкими. Якщо подивитися на це очима Путіна, у нього все добре, він продовжує накопичувати війська на кордоні з Україною. Я думаю, він буде робити все, що може для продовження заворушень на сході України, тому що він не хоче, щоб Україна досягла успіху», – сказав Маккейн в інтерв’ю Грузинської службі «Голосу Америки».

Джон Маккейн під час виступу на Майдані у Києві, 15 грудня 2013 року
Джон Маккейн під час виступу на Майдані у Києві, 15 грудня 2013 року

На думку сенатора, якби США ввели «справжні, значущі санкції», продумали план, за яким протягом двох років Сполучені Штати почали поставки енергоносіїв в Україну і європейські держави, щоб усунути залежність цих країн від російських енергетичних поставок, а також «ставилися до Володимира Путіна, як до полковника КДБ, налаштованого відродити Російську імперію», російський президент відчув би, що «у його діях є ціна».

Маккейн вважає, що у ставленні до російського керівництва вашингтонська адміністрація продемонструвала наївність, за яку змушена розплачуватися.

Говоріть Володимиру, що будете більш гнучкими, продовжуйте тиснути на» кнопку перезавантаження». Зрозумійте, хто такий Володимир Путін!
Джон Маккейн

«Говоріть Володимиру, що будете більш гнучкими, продовжуйте тиснути на» кнопку перезавантаження». Зрозумійте, хто такий Володимир Путін!» – іронічно зауважив Джон Маккейн.

За його словами, він пишається тим, що Путін піддав його санкціям (сенатор виявився у списку тих, кому Росія заборонила в'їзд на територію країни у відповідь на аналогічну заборону Вашингтона на адресу цілої низки російських чиновників і підприємців – ред.).

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG