Доступність посилання

ТОП новини

26 серпня в Мінську відбудеться зустріч у форматі Україна-ЄС-Митний союз


Петро Порошенко
Петро Порошенко

У Мінську 26 серпня відбудеться зустріч високого рівня у форматі Україна-Європейський союз-Митний союз, повідомляють у прес-службі президента України Петра Порошенка.

За повідомленням, про це йшлося під час телефонної розмови українського президента і президента Єврокомісії Жозе-Мануеля Баррозу.

«Президент Європейської комісії підтримав ініціативу президента України про запрошення представників ЄС для участі у зустрічі високого рівня. 26 серпня в Мінську відбудеться зустріч у форматі Україна – ЄС – «Євразійська трійка» (Білорусь, Казахстан, Росія) для обговорення питань, пов’язаних із виконанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, енергетичної безпеки та стабілізації ситуації на Донбасі», – мовиться в повідомленні, оприлюдненому на сайті глави української держави.

За повідомленням, Порошенко подякував Баррозу за готовність направити одночасно трьох членів Європейської комісії (верховного представника ЄС з закордонних справ і політики безпеки Катрін Аштон, віце-президента Єврокомісії – комісара з питань енергетики Ґюнтера Еттінґера і комісара з питань торгівлі Карела де Гюхта).

XS
SM
MD
LG