Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко 30 серпня відвідає з візитом Брюссель


Президент України Петро Порошенко відвідає 30 серпня з робочим візитом Брюссель, повідомляє прес-служба глави Української держави.

«Президент України Петро Порошенко прийняв запрошення президента Європейської ради Германа ван Ромпея і президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозу здійснити робочий візит до Брюсселя 30 серпня», – сказав Порошенко під час телефонної розмови з Баррозу, повідомляється на сайті президента.

Раніше прес-служба президента повідомила, що 26 серпня в Мінську відбудеться зустріч високого рівня у форматі Україна-Європейський Союз-Митний союз з питань виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, енергетичної безпеки і стабілізації ситуації на сході України.

«Нарешті намічається дорожня карта, яка може вивести на завершення війни і перехід до миру. Вперше намічаються багатосторонні безпосередні переговори у форматі Україна-ЄС-«Євразійська трійка» 26 серпня. А вже 30 серпня президент України їде до Брюссел я. Хотілося б, щоб ніщо і ніхто не зруйнував цієї надії. Тримаємо кулаки», – прокоментував ці плани заступник голови адміністрації президента Валерій Чалий на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

XS
SM
MD
LG