Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку внаслідок артобстрілів загинуло 3 мирних мешканців


Донецьк. 20 серпня
Донецьк. 20 серпня

Троє жителів Донецька загинули внаслідок артобстрілу в суботу вранці, повідомляє сайт міськради.

«Унаслідок ранкового артилерійського обстрілу в Київському районі загинуло двоє мирних жителів, які в цей момент перебували на зупинці громадського транспорту. У Кіровському районі осколкових поранень дістав один мирний житель, але, на жаль, після доставки каретою швидкої допомоги в лікарню він помер», − йдеться в повідомленні.

За інформацією міськради, вночі Київський і Кіровський райони постраждали від артобстрілів. На вулиці Петровського снаряд потрапив у приватну пекарню, суттєво пошкоджено покрівлю та обладнання. Напередодні ввечері потрапила під обстріл машина ДСНС, осколкові поранення отримав один співробітник служби, його було терміново доставлено до обласної травматології.

Уранці 23 серпня артобстрілів зазнали Кіровський та Київський райони Донецька. У Кіровському районі постраждали держспоруди в будинках приватного сектору. Також унаслідок попадання снаряда сталося загоряння складу поліграфічної продукції друкарні «Новий світ». У Київському районі снарядом знищено магазин, розташований на перетині вулиць Молодих шахтарів і Павла Поповича.

Станом на 10.00 обстановка зберігається напруженою.

XS
SM
MD
LG