Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: двоє загиблих, обстріли велися у всіх районах – міськрада


Двоє людей загинуло у Донецьку через артилерійські обстріли. Про це повідомляє Донецька міськрада.

«Станом на 18.30 в Донецьку напружена обстановка. Обстріли сьогодні велися у всіх районах, але найбільш постраждав Ленінський район міста. Руйнування будинків приватного сектору по вулицях Молодіжна, Радистів, Данилова, Шегунова, Мечникова, Малахова, Боженка, Плеханова, Архангельська, Садівнича і Городецька. За багатьма адресами виникли пожежі, працюють чергові бригади рятувальників у Донецькій області. Смертельні осколкові поранення отримали двоє мирних жителя по вулиці Мечникова 24 і 50», – мовиться у повідомленні.

Українська сторона неодноразово звинувачувала сепаратистів в обстрілах житлових кварталів на Донбасі. Бойовики свою причетність відкидають.

У прес-центра АТО у неділю повідомили, що з території Росії відбувається обстріл житлових кварталів прикордонних населених пунктів Старобешеве, Кутейникове та Новоазовськ на Донеччині. Москва раніше заперечувала обстріли української території.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG