Доступність посилання

ТОП новини

Аваков заявив про суперечки всередині «Батьківщини» і не виключив вихід із партії


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що між низкою членів партії «Батьківщина» і її більшістю на чолі з лідером виникли розбіжності щодо деяких питань. Про це Аваков написав у своєму «Фейсбуці». Він також не виключив, що може вийти з партії.

За словами Авакова, суперечки виникли на засіданні політради партії і стосувалися дострокових парламентських виборів і формату участі у них «Батьківщини». Арсен Аваков розповів, що сам залишив засідання політради дочасно.

З його слів також випливає, що аналогічну до його позицію зайняла також низка інших членів партії. «Хто пішов? Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинський, Парубій, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, Лунченко», – написав він.

«Що далі? Будемо відстоювати, будувати Україну – вільну й щасливу. Нехай із різних позицій, але разом!» – додав Арсен Аваков.

Водночас у відповідь на уточнююче запитання користувача «Фейсбук», чи вийшов із партії сам Аваков, міністр відповів, що «поки ні».

Лідер партії «Батьківщина» цю інформацію поки не коментувала. Цього не зробили також фігуранти переліку, оприлюдненого Арсеном Аваковим.

XS
SM
MD
LG