Доступність посилання

ТОП новини

Через артобстріли у Донецьку загинуло 15 людей – міськрада


Під обстрілом на вулицях у Донецьку
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00

Під обстрілом на вулицях у Донецьку

15 людей загинуло у Донецьку через артилерійські обстріли у різних районах міста. Про це йдеться у повідомленні міської ради Донецька.

«У другій половині дня був артобстріл у Петровському районі. У зв'язку з цим пошкоджена інфраструктура району, зруйновані житлові і нежитлові будинки. Є жертви серед мирного населення. На жаль, загинули 11 жителів Петровського району. О 15.00 артобстріл вівся у Куйбишевському і Київському районах. За інформацією управління житлового господарства міської ради, на проспекті Панфілова пошкоджено будинки 65, 69 і 116. У зазначених районах не обійшлося без мирних жертв. Загинуло 3 людей у Куйбишевському районі та одна – у Київському», – мовиться у повідомленні міськради.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

У четвер Петро Порошенко заявив про факт перебування на території України російських військ.

НАТО оприлюднило нові супутникові знімки, які свідчать про перебування в Україні російських військ. За даними з альянсу, може йтися щонайменше про тисячу російських військових.

Росія ці факти заперечує.

XS
SM
MD
LG