Доступність посилання

ТОП новини

Повідомлення про знищення двох українських колон під Іловайськом неправдиві – радник міністра


Радник міністра оборони Олександр Данилюк спростував у суботу повідомлення деяких засобів інформації про нібито знищення під Іловайськом двох колон із українськими силовиками.

Ці повідомлення не відповідають дійсності – дійсно, були обстріли, але «говорити про такі втрати, що озвучуються російськими ЗМІ і обраховуються сотнями життів, не доводиться», – наводить слова Данилюка агентство «Укрінформ».

Він також повідомив, що протягом доби в зоні антитерористичної операції загинули 9 військовослужбовців Збройних сил, 10 поранені. Це втрати лише Збройних сил, а Міністерство внутрішніх справ, у складі якого воює Національна гвардія й низка добровольчих батальйонів, має свій облік, додав радник міністра оборони.

Під Іловайськом Донецької області в результаті вторгнення російських військ до України опинилися в оточенні росіян і місцевих сепаратистів частини українських військ. Досягнені в результаті переговорів домовленості про їхнє виведення з оточення наразі не виконані. Засоби інформації подають найрізноманітніші повідомлення про становище оточених.

XS
SM
MD
LG