Доступність посилання

ТОП новини

1 вересня на Волині поховали 5 українських бійців


У Луцьку, Нововолинську, Ковелі та Камені-Кашинському 1 вересня стало Днем жалоби. Волиняни ховали бійців АТО, які загинули у складі 51-ї механізованої бригади, добровольчих та спеціальних батальйонів під Іловайськом Донецької області.

Жителі Нововолинська та села Мовники Іваничівського району Волинської області зустріли тіла і провели в останню путь добровольця батальйону «Донбас», 42-річного Володимира Пушкарука та військовослужбовця 51-ї механізованої бригади, 26-річного Сергія Бугайчука.

Міліціонер-доброволець Володимир Іщук загинув під Іловайськом під час обстрілу блокпоста роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь». Його поховали під Луцьком у селі Підгайці, де живе його родина. Синові Володимира Іщука лише три роки, донці – вісім місяців.

Після обіду у кафедральному соборі Луцька відспівали ще двох бійців 51-ої окремої механізованої бригади – Романа Лучука та Юрія Оніщука. Їх поховали на Алеї почесних поховань цвинтаря у селі Гаразджі.

Ще вісьмох волинян з 51-ї бригади, яких вважали зниклими, знайшли у дніпропетровському госпіталі.

Наприкінці минулого тижня сили АТО розпочали вихід із оточення в Іловайську Донецької області. Точні дані про загиблих і поранених наразі невідомі. Бійці добровольчих батальйонів неодноразово заявляли, що проти них під Іловайськом воюють російські військові.

XS
SM
MD
LG