Доступність посилання

ТОП новини

У Києві «замінували» три ТЦ, військовий ліцей, училище і метро «Дарниця» – міліція


У середу протягом години київська міліція отримала повідомлення про нібито мінування трьох торгових центрів, двох навчальних закладів та станції метро «Дарниця». Ці об'єкти наразі обстежується на наявність вибухових пристроїв, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві.

За інформацією міліції, правоохоронці отримали анонімне повідомлення про ймовірні вибухи в трьох торгових центрах в Оболонському, Шевченківському та Дарницькому районах столиці, у двох навчальних закладах – у Печерському (Військовий ліцей імені Богуна) та Деснянському (Училище фізичної культури) районах, а також станції метро «Дарниця».

На місце одразу прибули фахівці-вибухотехніки НДЕКЦ ГУМВС України в Києві, кінологи і співробітники ДСНС. Наразі названі анонімами об'єкти та прилеглу до них територію обстежують на предмет наявності вибухових пристроїв чи вибухівки.

Інформацію внесено до Єдиного обліку райуправлінь. Правоохоронці вживають відповідних заходів зі встановлення осіб, які повідомили про мінування.

За інформацією Київського метрополітену, станція метро «Дарниця» з 15.19 закрита на вхід і вихід пасажирів. Поїзди прямують через станцію без зупинки.

XS
SM
MD
LG