Доступність посилання

ТОП новини

Українські війська завдають результативних ударів по противнику на Донбасі – Тимчук


Військовий експерт Дмитро Тимчук
Військовий експерт Дмитро Тимчук

Українські війська здійснюють перегрупування і водночас завдають ударів по скупченнях живої сили і техніки противника. Про це повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«За ніч у результаті дій українських військ знищено не менш як 100 російських військовослужбовців і терористів», – інформує експерт.

За його даними, бої відбувалися в районах Донецька, Горлівки, Стукалової Балки, Старобешевого, Амвросіївки. Активність противника спостерігалася в Станично-Луганському районі Луганщини – це на північний схід від обласного центру.

Водночас сепаратисти на своїх сайтах пишуть про відступ українських військових, а також про «бойові сутички поблизу населених пунктів Вергунський Роз’їзд, Георгіївка, Лутугине і Шишкове». Кількість убитих і поранених у складі украхїнськиї військових бойовики оцінюють у 130 осіб.

Тимчук відзначає зниження інтенсивності обстрілів з боку «окупаційного угруповання російсько-терористичних військ» з одночасним зростанням кількості вогневих ударів з території Росії.

XS
SM
MD
LG